Magic Clean
• Ние работим с висококвалифициран персонал и най-добрите системи за почистване - световноизвестните и доказани марки Kirby и Rainbow. Стараем се да задоволим изискванията и на най-взискателните си клиенти.
При нас перфектните резултати при извършване на почистване се дължат както на добре обучените ни служители, така и на качествата на системите за почистване, с които разполагаме, тъй като те нямат аналог на световния пазар.
Единствената машина в света притежаваща 12- пластова хепафилтрираща торба и ботуш, изработен от високотехнологичен микрофибър, използван за изработване на облекла за космонавти. Благодарение на тези патентовани технологии ефикасно се задържат всички вредни частици, които са основни причинители на АСТМА и АЛЕРГИИ.
Начало
За Нас
Цени и Услуги
Контакти
• Системата Rainbow разполага със следните опции, които ние ползваме при почистване на силно замърсени обекти:
- обезпрашаване на подови настилки, мебели, техника и др.
- почистване на мокети, килими, и други меки подови настилки
Основно фино почистване извършваме с мултифункционалната система за почистване Kirby Sentria, която е с доказани качества при отстраняване дори на най-фините частици с размери до 0.3 от микрона.
  Тези данни са изключително важни при хора с проблеми като АСТМА, АЛЕРГИИ, ДЕРМАТИТИ и други заболявания, свързани с дразнители, като АКАРИ и ДОМАШЕН ПРАХ.
•  Силата на засмукване с капацитет от 2.5 конски сили създава възможности за изолиране на тези дразнители и води до облекчаване на асматичните пристъпи и алергичните реакции. Kirby е създадена с помоща на НАСА в полза на хората страдащи от дихателни и кожни проблеми.
•   - Дълбоко почистване на матраци и дюшеци от АКАРИ в 50 см дълбочина
- Дълбоко почистване на килими мокети и всякакви меки подови настилки
- Пране на меки подови настилки на място
•     Разполагаме с препарати за стандартно почистване и препарати на хипоалергенна основа. С много желание и старание извършваме перфектното почистване, което да осигури на Вас, нашите настоящи и бъдещи клиенти, комфорт, чиста и здравословна среда, в която да живеете или работите !!!
• Основно почистване
• Абонаментно почистване
• Комплексно почистване
ПРОФЕСИОНАЛНО
    ПОЧИСТВАНE
ПРОФЕСИОНАЛНО
    ПОЧИСТВАНE
Magic Clean - Професионално почистване
Design Xapu / edits Sam
Sentria е модел на Kirby и разполага със следните функции, които използваме при почистване :
- Полиране на дървени плоскости и мебели
- Обезпрашаване на стени, тавани и други труднодостъпни места
- Обезпрашаване на мебели и техника
- Почистване на всякакви гладки подови повърхности
- Дълбоко почистване на мека мебел и тапицирани повърхности от АКАРИ и ПРАХ в 30 см дълбочина